a long time ago..

Hahah, känner att vi glömt bort o inte orkar med bloggen längre,  därför tänkte jag skriva av mej idag,  Kajsa alltså.
Sen jag skrev sist har jag hunnit med att byta skola, nu går jag i Bålsta. ORSAK: Jag orkade inte gå upp 5 varje morgon för att komma till skolan och vara där i 3 timmar och sen åka hem igen.  Kommer hem samtidigt nu när jag går i Bålsta iaf. ¨
Jag har färgat håret mörkt igen, piercat tungan, partajat, jag har fått nya kompisar men förlorat andra, tyvärr.  Firat världens tråkigaste julafton, världens roligaste nyår med Malin, Izabelle, Emma & Emelie, Piercat mej imellan tummen och pekfingret i vänster hand, Och igår fick jag ett blåmärke på hakan.. :o

IDAG har jag städat i huset, helt otroligt, men det är sant! Jag har dammsugit i vardagsrummet, köket, hallen och ett rum imellan hallen, köket och vardagsrummet, jag dammsög lite i mitt sum när jag ändå häll på eftersom jag städade där igår också. Jag plockade ut ur diskmaskinen, jag plockade t.o.m IN i den. Jag rensade kläderna som jag tvättade inatt och nu är jag så stolt.
Det var Linnéa som började städa mitt rum igår så allt är väl egentligen till hennes förtjänst att jag förtsatte städa, menmen.. 

Jaja, skulle bara skriva av mej lite.
  PORR MED KAJSA!Smile, en piercing-galen-tjej ifrån min gamla klass och jag på hejdå-kalas för Lisa när hon skulle till USA!


RSS 2.0