dag 1, complete!

USCH!!!  Skolan började idag o det var inte så farligt att gå upp jätte tidigt.. HAhaha, jag (alltså Kajsa) fick skjuts av Lisa o hennes pappa till skolan o vi åkte ifrån mej kvart över 7.. När vi väl kommer fram till det som ska vara vårat gymnasium har Lisa glömt bort vart man går in o när vi sen ser skylten som det står CYBERGYMNASIET med värsta feta bokstäverna ska jag  gå o dra upp dörren men såklart är den låst o vi sätter oss utanför o väntar tills nån snubbe kommer och öppnar dörren innifrån o börjar fråga om vi ska börja här o bla bla blaa o så sa han att jamen ni ska upp till sjätte planen, ni går bara upp för trapporna tills ni ser en sexa på dörren.
Jag o Lisa började iaf i samma klass o nu har vi räknat ut att vi måste vara i Bålsta klockan 6 om vi ska hinna till skolan...  måste allstå gå upp halv 5!  Wihoo! -.-  Skönt bara att våran senaste dag är till 12.50 så hahah skönt!
Imorrn får vi se om vi kanske slutar 10.10 ifall vi slipper idrotten eftersom den inte ligger i skolan utan vi måste åka till Nacka(?) för att komma till gympasalen.. Och vi har inte ens sett hela skolan än, bara 2 olika plan, o 2 av datasalarna, hahah det blir ett jävla knep att hitta, juste jag går i klass MP09b, eller nånting sånt.


PORR MED KAJSA!

HAhahahahah Lisa min älskade klasskamrat!
Karin, David, Micke hahah aa alla mina små vänner, vad jag saknar er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0